Inauguració del nou rocòdrom

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 00:00

Seva inaugura conjuntament amb el Centre Excursionista Seva el nou rocòdrom a les instal·lacions del Club Tennis Seva.

Els amants de l’escalada ja disposen, des de finals de setembre, d’un nou rocòdrom on poder practicar aquesta activitat. Ubicat a les instal·lacions del Club Tennis Seva, el nou equipament disposa d’una alçada de 4 metres i 180º escalables.

Amb la posada en marxa del nou rocòdrom, l’Ajuntament de Seva dona resposta a la creixent demanda per part dels aficionats a l’escalada, una activitat que cada dia té més adeptes. En el cas de Seva, s’ha optat per un model d'estructura de tipologia boulder, amb una alçada inferior a 4 metres perquè així permet escalar sense necessitat de cordes amb un matalàs de 30 cm al terra.

El rocòdrom es gestiona de forma conjunta entre el Centre Excursionista de Seva i el Club de Tenis de Seva, i tots els seus socis en tindran un ús gratuït. I les persones no sòcies també en podran fer ús a un preu molt assequible de 5 euros.

El fet que es tracti d’una instal·lació coberta (indoor), permetrà a més el seu ús en qualsevol època de l’any independentment de la climatologia. 

L’equipament entrarà en funcionament en l’horari de les instal·lacions del Tennis, de dilluns a divendres de 17 a 22 hores i els caps de setmana de 9-13 i de 17 a 22 hores. Cal destacar que l’escalada és un esport que pot comportar un risc per a l’usuari i per a practicar-lo cal estar equipat i format convenientment o tutelat per un tècnic. Per això, els menors d’edat  de menys de 16 anys hauran d’anar acompanyats d'un adult i els de 16 a 18 hauran de portar una declaració del tutor que es podrà trobar a les pròpies instal·lacions.

El rocòdrom va més enllà, i amb la instal·lació també ha permès organitzar una activitat extraescolar conjuntament amb l’AMPA de l’Escola Farigola, donant la possibilitat als més petits de Seva que cada dimarts s’introdueixin en aquest esport amb el seguiment d’un monitor titulat i poder fer arribar disciplines esportives menys conegudes però que aporten grans valors als més petits.

Darrera actualització: 05.11.2021 | 10:08

Imatges

Inauguració del nou rocòdrom