Ja es poden demanar les beques esportives per al curs 23/24

Dijous, 3 d'agost de 2023 a les 00:00

Des del 3 de juliol i fins al 22 de setembre ja es poden demanar les beques esportives atorgades per la Mancomunitat a famílies amb necessitats socioeconòmiques.

Un any més, la Mancomunitat La Plana ofereix a les famílies amb necessitats socioeconòmiques dels municipis que en formen part les beques esportives per a practicar diferents modalitats de cara al curs 2023/24. Aquestes ja es poden demanar a través del portal web de la Mancomunitat o bé a l'OAC de Seva, on podreu recollir el formulari per sol·licitar l'ajuda.

Les ajudes, com cada any, estan pensades perquè infants d'entre 3 i 17 anys provinents de famílies amb necessitats socioeconòmiques puguin apuntar-se a practicar qualsevol esport que vulguin sense fer front als costos que aquesta pràctica comporta. Podreu trobar tots els documents i requisits en el portal web de la Mancomunitat seguint aquest enllaç.

El procés de sol·licitud és diferent en cas d'haver demanat o no la beca d'escolarització al Consell Comarcal, així que recomanem repassar amb detall tot el procés a seguir per accedir a la beca de cara a aquest curs 2023/24.

 

Sessió informativa a Seva

El dia 6 de setembre està prevista una sessió informativa per explicar tot el procés de sol·licitud i donar suport a qui ho pugui necessitar en la tramitació de la beca. La sessió està prevista pel dimecres 6/9 de 16.30h a 17.30h a l'Escola Farigola de Seva. No cal inscriure's prèviament.

Darrera actualització: 03.08.2023 | 17:47