Ja podeu demanar la factura electrònica del servei d'aigua

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 11:00

A partir d'aquest 2024 el Servei d'Aigües de Seva estrena nou disseny més detallat i la possibilitat de demanar la factura electrònica i no de paper.

La factura bimensual del Servei d'Aigües de Seva ha estrenat aquest 2024 un nou disseny i un nou format d'enviament disponible per tothom qui ho sol·liciti. D'aquesta manera, s'aposta per un disseny molt més detallat per oferir més informació als abonats i per un format d'e-factura, que permetrà vetllar més pel medi ambient i apostar per la immediatesa d'aquest servei.

Les persones que vulguin rebre la factura a través de correu només han d'enviar les següents dades al correu electrònic seva@seva.cat:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Adreça tributària
  • Adreça electrònica

Teniu tots els detalls d'aquest nou format i disseny de la factura del Servei d'Aigües de Seva a l'apartat de Medi Ambient de la revista municipal Seva.cat #45 o bé en la pàgina que us deixem en aquesta mateixa notícia.

També us deixem l'enllaç directe a l'aplicació mòbil del Servei d'Aigües de Seva, que us podeu descarregar per tenir sempre a mà tota la informació referent al subministrament de la vostra llar. Podeu descarregar-vos-la aquí.

Darrera actualització: 18.01.2024 | 18:19