La Guàrdia Municipal estrena noves oficines

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 00:00

El nou espai permetrà oferir un servei més proper a la ciutadania.

Les noves oficines, ubicades a la planta baixa de l'Ajuntament, disposen d’un espai que fa a la vegada d'oficina d’atenció al públic, despatx, sala de reunions, vestuaris, entre d’altres.  

Un nou espai que permetrà un millor desenvolupament de la seva activitat i oferir un servei més òptim i proper a la ciutadania. Amb aquesta actuació es fa un pas endavant en la millora de la qualitat dels serveis que ofereix la Guàrdia Municipal, donant més proximitat als ciutadans i possibilitant un espai de trobada anònim entre ciutadà i guàrdia, amb cita concertada, per tractar temes de seguretat local.  

A més, la Guàrdia Municipal ha posat en marxa un nou servei de grua per retirar aquells vehicles en situacions com aparcaments en guals, zones reservades a minusvàlids, passos de vianants, damunt les voreres... La grua, un servei externalitzat, vindrà quan així sigui requerida per la Guàrdia Municipal, i es limitarà a retirar el vehicle mal estacionat i traslladar-lo al nou dipòsit municipal de Seva, fent-se càrrec en tot moment de la seva custòdia pels agents. De fet, s’ha habilitat un espai municipal com a dipòsit de vehicles que disposa d’un circuit tancat de televisió a les instal·lacions, com a sistema de videovigilància interna per tal de custodiar amb seguretat els cotxes retirats fins a la retirada del propietari. 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:06