L'Ajuntament de Seva amb el 3r Premi Anastasi Aranda

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 00:00

El premi Anastasi Aranda és una gran oportunitat per als alumnes de Batxillerat de la nostra vila per ensenyar el treball de recerca que han realitzat al llarg del curs.  

Enguany es presenta la 3a edició del Premi Anastasi Aranda, que tindrà lloc diumenge 23 d'octubre a les 11.30 h. Aquest guardó vol estimular la investigació feta en català sobre qualsevol àmbit cultural, reconeixent el millor treball de recerca dels alumnes de batxillerat. 

Els alumnes del nostre municipi han pogut participar en aquest certamen juntament amb els alumnes de les viles veïnes del Brull, Taradell, Santa Eugènia de Berga i Viladrau. Considerem important reconèixer l’esforç dels alumnes de la vila durant el seu procés d’aprenentatge, per això creiem fermament amb aquest guardó que permet als alumnes presentar els seus treballs de recerca. 

Amb guardons com aquest el talent local troba una porta oberta per al reconeixement del seu treball més enllà de la nostra vila i un reconeixement major, ja que el premi està dotat amb 1.200 €. 

El premi porta el nom del mestre de la Vila de Taradell entre els anys 1933 i 1939, Anastasi Aranda, qui va ser denunciat, pres i jutjat per un Consell de Guerra que el va condemnar a 15 anys de presó i va ser donat de baixa com a mestre. 

Darrera actualització: 18.10.2022 | 13:44