L’Escola oficial d’idiomes d’Osona organitza cursos gratuïts d’anglès i francès per a professionals del sector turístic català

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

En el marc del Pla estratègic de turisme de Catalunya, dins de l’àmbit d’accions de formació, des de la Direcció General de Turisme s’han organitzat un seguit de cursos gratuïts de llengua anglesa i francesa dirigits als professionals del sector turístic català.

En col·laboració amb les escoles oficials d'idiomes, els cursos s'impartiran a partir del mes de gener amb el calendari següent:

  • Comarques de Girona. Cursos semestrals d’anglès i francès a l’Escola Oficial d’Idiomes de Banyoles. Contacte: 972 584 929 o eoibanyoles@xtec.cat.
  • Catalunya Central. Cursos anuals d’anglès i francès a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona. Contacte: 667 051 902 o turisme@eoiosona.cat.
  • Comarques de Tarragona. Curs anual d’anglès a la seu del Consell Comarcal a Gandesa, a la Terra Alta. Contacte: 977 420 018 o consellcomarcal@terra-alta.cat.
  • Comarques de Barcelona. Dos cursos de nivells diferents d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Alt Penedès a partir del mes de febrer. Contacte: 938 905 206 o eoialtpenedes@xtec.cat.

Les inscripcions es tancaran un cop s’omplin els grups. Per reservar plaça cal que et posis en contacte amb l’escola oficial d’idiomes corresponent i acreditis que treballes en una empresa relacionada amb el sector turístic.

Aquests cursos estan pensats per a totes aquelles persones que treballen en alguna empresa turística. L'objectiu és millorar la formació dels nostres professionals tot potenciant la seva capacitat d’expressió en aquests idiomes per incidir positivament en l'atenció al client, així com per afavorir la captació de nous viatgers internacionals i la fidelització de la clientela actual.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 12:50