Mou-te a l' Estiu es consolida

Divendres, 28 de juliol de 2023 a les 20:15

Es consolida “Mou-te a l’estiu”, el cicle d’activitats esportives per a majors de 60 anys de la Mancomunitat

Una seixantena de persones han participat en els cinc tastets esportius que s’han fet durant el mes de juliol a Folgueroles, Seva, Taradell, i Viladrau.

El tastet d’activitats esportives Mou-te a l’estiu, per a persones majors de 60 anys, ha tornat amb èxit i es consolida com a proposta d’envelliment actiu a la Mancomunitat.

Al llarg del mes de juliol s’han ofert diferents activitats ajustades als interessos de les persones del territori i que han ajudat a reforçar els vincles entre els 55 participants de diferents pobles. Tal com manifesta el president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, es referma la voluntat d’apropar les persones grans a noves activitats saludables per ajudar a conèixer millor l’entorn i donar valor als recursos disponibles.
Cal destacar que en una de les cinc activitats s’ha promogut l’activitat intergeneracional coincidint amb el Dia Internacional dels Avis i les Àvies. Una oportunitat per afavorir espais de trobada entre familiars de diferents franges d’edat.

Mou-te a l’estiu forma part del programa d’Envelliment Actiu de la Mancomunitat La Plana, i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Cinc propostes estiuenques per un envelliment actiu:

 Tastet de tennis i pàdel amb el Club de Tennis Seva
 Sessió de Pilat Walk per l’entorn natural de Viladrau
 Caminada al capvespre fins al Castell d’en Boix de Taradell
 Sessió de treball corporal i spa a les instal·lacions del Montanyà Hotel de Seva
 Circuit d’orientació intergeneracional a l’entorn natural de Folgueroles

Darrera actualització: 28.07.2023 | 20:20