Nou cicle de formacions gratuïtes per a empreses i emprenedors

Divendres, 15 de març de 2024 a les 20:00

Se centren en màrqueting digital, tràmits electrònics i intel·ligència artificial, i estan impulsats per la Mancomunitat i entitats de promoció econòmica d’Osona durant el primer semestre.

La Mancomunitat, conjuntament amb la resta d’entitats de promoció econòmica de la comarca, han programat un nou cicle de formacions per a millorar les habilitats empresarials d’emprenedories i empreses d’Osona. Al llarg del primer semestre es duran a terme un seguit de formacions bàsiques gratuïtes per qui vulgui engegar el seu propi negoci, millorar les tècniques de venda, conèixer novetats de la factura electrònica, saber com complir llei protecció de dades a l’empresa, o aprofundir en l’aplicació de la intel·ligència artificial als negocis.

Totes les formacions estan totalment subvencionades i cal inscripció prèvia en aquest enllaç. També us podeu inscriure trucant al Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana al 648 447 270.

Aquesta programació conjunta per a emprenedories i empreses d’Osona és fruit de la cooperació entre la Mancomunitat La Plana, Creacció, el Consorci del Lluçanès, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, i els ajuntaments de Les Masies de Voltregà, Manlleu, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Vic i el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 23.03.2024 | 21:21