Pacificació del carrer Bonaire

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 00:00

Com ja us vam informar en passades edicions de la revista, el projecte del carrer Bonaire ja està sobre la taula del consistori i es preveu en els propers anys tirar endavant aquest gran actuació que fa tants i tants anys que és una prioritat municipal.

Fa pocs mesos es va rebre la confirmació del projecte per part de la Generalitat (propietari de la via). Aquest fet ha fet moure ràpidament a l’equip de govern per iniciar la pacificació d’aquest via vertebradora del poble de Seva.

Aquesta intervenció sorgeix de la necessitat de millorar la seguretat rodada i a peu dels vianants que es desplacen cap a l'escola, situada al c. dels Esports, així com el trànsit rodat que va cap a les urbanitzacions per el carrer Bonaire.

Com podeu veure en la primera imatge, la intervenció al carrer Bonaire, iniciada avui, planteja un pas de vianants elevat, davant del núm. 26 (Bar la Perla).  

El consistori també ha aprofitat el moviment de maquinària corresponent per instal·lar un nou element viari (esquena d'ase) per fer reduir la velocitat del trànsit rodat a l’Av. Olimpíades 92 (davant núm. 48), a la urbanització de Serrabardina. En aquest àmbit també es planteja treure el pas de vianants situat en una zona amb poca visibilitat i on no hi han voreres d'accés al mateix.

La previsió de finalització de les intervencions a carrer Bonaire i Olimpíades serà el dilluns 5 de desembre. Aquest dia es tallarà i desviarà el trànsit durant el matí.

Darrera actualització: 30.11.2022 | 17:53

Imatges