Pisos de protecció oficial per a joves

Dijous, 16 de març de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Seva, ha posat a disposició dels joves de Seva dos pisos per entrar a viure-hi a l’edifici del carrer del Nord, número 6. Són dos habitatges per a dues persones, mínim 2 màxim 4 per pis.

La convocatòria dels pisos del carrer del Nord estarà oberta a tothom fins al 16/04 i es podran peresentar les sol·licituds a l'Ajuntament

Els immobles es destinaran a persones d'entre 18 i 30 anys, sempre que gaudeixin d’autonomia per realitzar la seva vida diària i tinguin plena capacitat legal per a contractar. L’arrendament s’atorgarà per un termini d’un any, a comp-tar de la signatura del contracte, prorrogable anualment fins a un màxim de 5 anys, sempre que l’adjudicatari compleixi amb les condicions establertes en les bases, en el contracte d’arrendament i en la normativa vigent.

Arribats als 5 anys, s’extingirà automàticament. La renda mensual del lloguer serà 450 € mensuals amb tots els serveis d'aigua i llum inclosos, (revisables anualment a l’alça segons l'IPC.) Les unitats de convivència hauran d’estar formades per un mínim de dues persones i un màxim de quatre.

Aquesta iniciativa vol oferir la possibilitat al jovent del municipi d’independitzar-se i començar així un nou projecte de vida, o alhora retornar al municipi després d’uns anys fora ja sigui per estudis o motius laborals.

Consulta les bases aquí.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 14:30