Presentats els cursos i tallers per aquest any a Seva

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 00:00

Ja es poden reservar les places per als tallers i activitats d'aquest curs 2023/24 a La Polivalent de Seva. Les inscripcions estaran obertes fins al 12 de setembre.

Des d'aquesta setmana ja estan obertes les inscripcions per als cursos i tallers d'aquest darrer trimestre de 2023 i del 2024 a la Sala Polivalent de Seva, que tornarà a acollir un bon reguitzell d'activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. En aquesta mateixa notícia trobareu una graella amb totes les propostes d'aquest curs acadèmic que encetarem el mes de setembre, així com un llistat detallat amb tots els telèfons i informació per participar-hi. 

Les inscripcions estaran obertes fins al 12 de setembre, malgrat que hi ha algunes activitats en les quals es podrà inscriure durant pràcticament tot l'any. Com podreu veure en la graella que trobareu adjunta en aquesta mateixa notícia, enguany hi tornaran a haver activitats gratuïtes, activitats subvencionades i també propostes de pagament. També podeu consultar tots els detalls i inscripcions al portal web de la Sala Polivalent de Seva, a la qual podreu accedir a través d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 13:17