Servei municipal d’aigües de Seva

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest mes d’octubre hem fet unes millores al sistema de captació del pantà de Vallduriola per tal de millorar-ne l’eficiència: s’ha rehabilitat la boia flotant, s’ha canviat la mànega que la connecta amb la presa i els accessoris de fixació i s’ha canviat el comptador de mesura d’aigua crua (la que captem abans de tractar-la a la potabilitzadora) per un de digital i tele controlat. 

Alhora, i per tal de millorar la qualitat de l’aigua que captem i tractem a l’ETAP de Fontanellas i que després ens arriba a la xarxa, s’ha modificat el sistema d’oxidació. Abans es feia amb hipoclorit sòdic i ara es fa amb permanganat per tal de reduir el contingut de ferro i manganès que tenim degut a la geologia del pantà, a més a més, la menor utilització de l’hipoclorit redueix l’aparició de trilometans. 

I per últim, aquest mes de novembre iniciarem el canvi de xarxa de fibrociment a polietilè, millorant al mateix temps la capacitat hidràulica, als carrers Casal, Alegria, Justícia, Francesc Moragues i Fraternitat de Sant Miquel de Balenyà, i instal·larem dos hidrants a carrer, propers als sectors d’equipaments. 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 17:35

Imatges