Seva amb Ucraïna

Dimarts, 1 de de març de 2022 a les 00:00

Campanya de recollida de material de primera necessitat per ajudar a la població. L’Ajuntament de Seva habilita un punt de recollida de material sanitari i de productes de primera necessitat per ajudar a la població d’Ucraïna.

L’Ajuntament de Seva està compromès amb el pacifisme i el diàleg i s’ha adherit al manifest Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d'alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya en relació amb el conflicte amb Ucraïna i en la propera sessió plenària farà la lectura del manifest adjunt. 

Condemnem l’ocupació militar russa a Ucraïna, que atempta contra tots els drets i les llibertats de centenars de milers de persones que veuen les seves vides amenaçades. Exigim el cessament de tota hostilitat i el retorn immediat al diàleg i a la via diplomàtica com a única forma de resoldre conflictes.

També, animem a tota la població a anar a la concentració contra la invasió d’Ucraïna que es realitzarà avui a Vic davant l’Ajuntament a les 19h i demà a la plaça Catalunya de Barcelona a les 18.30 h. 

Recollida solidària

A més, l’OAC es converteixen en un dels punts de recollida de material perquè veïns i veïnes de Seva puguin mostrar la seva solidaritat respecte el poble d’Ucraïna portant material i aliments de necessitat que ens els propers dies es portaran fins Ucraïna.

El punt estarà a les dependències municipals fins divendres on tothom qui vulgui col·laborar pot portar-hi aliments que no s’hagin de coure com ara cigrons, mongetes i llenties cuites, llaunes de tonyina, cacau en pols, cafè soluble, llet en pols, xocolata, galetes, barretes energètiques... així com roba d’abric, mantes, mantes tèrmiques, tovalloles, compreses, gasses, esparadrap, desinfectants de ferides i analgèsics.

 
Llistat de material de recollida:

  • ROBA: Mitjons, roba interior tèrmica, guants, gorro, sac de dormir, mantes...
  • MENJAR: Concerves, cigrons, llenties, te, cacao, llet seca, xocolata, galetes, menjar ràpida, menjar sense necessitat de cocció...
  • MATERIAL: lot, bateries, equip de preparació de menjar
  • MEDICAMENTS: Enantyum, Buscapina, Ibuprofè, Naproxè, Actromadol, Paracetamol, SiNefopam, Аntibiòtics, Amoxicillina, Ampicillina, Tetracyclina, tisores mèdiques, guants de goma, vena, gasses, compreses, manta tèrmica...
Darrera actualització: 01.03.2022 | 17:11