Seva millora el paviment a diferents carrers del municipi

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Seva continuem treballant cada dia pel benestar dels ciutadans i ciutadanes. Parem atenció a qualsevol necessitat o demanda popular i intentem posar-hi solució com més aviat millor. Des de fa un temps, el consistori s'ha posat mans a l'obra per millorar el paviment d'algunes zones i carrers de la urbanització del Montanyà. El pas de temps i l'ús constant de les nostres vies de mobilitat fa que sorgeixin desperfectes que puguin afectar a la seguretat viària. Conscients d'aquest fet, hem traçat un pla de modificació i solució d'aquests desperfectes per evitar qualsevol inconvenient o risc.  

En concret, els carrers on s'han dut a terme millores de paviment són el Carrer Pla de la Calma, Montseny, Avinguda Valentí Liero, Avinguda Montanyà, Carrer Flor de Neu, Carrer Sant Bernat i Carrer Matagalls. Cal destacar que l'actuació de millora en aquesta mateixa urbanització seguirà l'any 2023 en altres punts i carrers malmesos.  

L'executiu de Seva, a través de diferents accions i mecanismes, té com a prioritat garantir la seguretat viària de tots i totes. La correcta circulació del trànsit, sigui com a conductor/a o vianant, ens ajuda a prevenir qualsevol accident de trànsit. És per això que no només estem atents a desperfectes a la via, també parem atenció als senyals verticals i les pintades a terra. Si és necessari, renovem el material o tornem a pintar-les per assegurar-nos de la seva claredat. Més enllà d'això, intentem traspassar aquesta preocupació a les generacions més joves. Gaudir de seguretat a la vila és una tasca de tots i totes. 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 11:57

Imatges