Seva s’omplirà al juliol de música amb el Cicle de Concerts d’Estiu

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 00:00

Del 2 al 30 de juliol Seva gaudirà d’una programació musical completament gratuïta durant els dissabtes de juliol. Tots els concerts seran a la plaça de l’Església a les 22 h. 

Dissabte 2 de juliol es donarà el tret de sortida amb la cantant terrassenca Mabel Flores acompanyada de la seva banda, amb una posada en escena enèrgica i propera.  

Els de Banyoles, Germà negre, agafaran el relleu el segon dissabte de juliol omplint de música i cançons populars. 

I el 16 de juliol el Cicle de Concerts d'estiu acull també al Festival Munart per una tarda-nit de música, dansa, circ, monòlegs, art mural, ceràmica o fitdance. Serà de sis a 1 de la matinada a la Font dels Sors de Seva.  

Les versions més clàssiques de les bandes dels anys 60 i 70 arribaran el dissabte 23 de la mà de Retro’s, un grup d’Alella que està en marxa des del 1996. La gresca i el bon rotllo estan assegurats! 

Tancarà el cicle de concerts d'estiu el mallorquí Joan Miquel Oliver, compositor d’Antònia Font amb un talent únic que transforma el pop en màgia, repassarà els millors moments de la seva trajectòria des del seu debut en solitari.  

Els dies de concerts a més hi haurà food trucks a la plaça de la creu per fer un mos abans o després dels espectacles. Serà un festival amb la col·laboració de tothom, les entitats "Festival Munart" i "Osona contra el càncer" posaran barra els dies de concert.

Des de l’Ajuntament de Seva apostem per la cultura musical i ara a l’estiu que ve de gust gaudir a l’aire lliure de concerts i espectacles.  

Darrera actualització: 23.06.2022 | 15:55

Imatges

concerts d'estiu