Seva té una evolució positiva en la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a equipaments municipals i habitatges

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 09:00

Per tal de potenciar l’ús d’energia solar per a l’autoconsum municipal, l’Ajuntament ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques en diversos equipaments municipals durant aquest mandat.

Amb aquestes col·locacions es pretén reduir la despesa elèctrica i sobretot reduir la contaminació produïda per la producció d’energies fòssils.

Amb la intenció de potenciar al màxim l’ús d’energia solar, l’Ajuntament ha instal·lat de plaques solars fotovoltaiques a equipaments municipals. Es tracta d’unes inversions que referma l'aposta del present equip de govern cap a la transició energètica del municipi que s'ha iniciat en els darrers anys. Aquests projectes suposaran un important avenç en la lluita contra l'emergència climàtica i la reducció de la despesa municipal en el capítol de serveis bàsics. Està previst que d’altres equipaments municipals es dotin d’instal·lacions similars ens propers anys.  

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Seva s’afegeix a la transició energètica millorantl'eficiència energètica i la generació d'energia renovable per autoconsum dels equipaments municipals.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 21:51