Subvencions per fomentar projectes i activitats d’interès públic o social als espais naturals de la Xarxa de Parcs Naturals

Dimarts, 31 de de maig de 2022 a les 00:00

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de juny de 2022.

La Diputació de Barcelona ja ha publicat la convocatòria de les subvencions per fomentar les activitats forestals, agrícoles, ramaderes i les d'empreses de serveis, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les activitats d’entitats culturals, cíviques i esportives, les instal·lacions tèrmiques de biomassa, i l'eficiència i estalvi energètics en edificis per al 2023, dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs.

Qui pot optar als ajuts?

Tant persones físiques com jurídiques.

Què se subvenciona?

Projectes i activitats que es desenvolupin entre l'1 de gener de 2023 i el 31 de desembre de 2023. Les activitats i projectes s’hauran de justificar entre el 2 de gener de 2024 i el 31 de març de 2024.

Com se sol·liciten?

Les persones jurídiques han de fer-ho de forma telemàtica, a través de la seu electrònica de la Diputació de Bareclona. Les persones físiques, a més, també la poden presentar al Registre de la Diputació de Barcelona o a les oficines de Correus (correu certificat administratiu).

Quina documentació he de presentar?

El model de sol·licitud, així com tota la documentació necessària definida en el punt 5 de les bases, la trobaràs al web següent: https://parcs.diba.cat/es/web/informacio-administrativa/subvencions/particulars-entitats

Per a més informació pots consultar les bases de la convocatòria a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 31.05.2022 | 08:46