The Tyets aterren a Seva per celebrar la Fira del Bolet

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 21:00

El grup de moda del panorama musical català tocarà a la Pista Poliesportiva el dissabte 7 d'octubre a les 20h. Cal comprar entrada. 

El concert de The Tyets serà un dels plats forts d'aquesta edició de la Fira del Bolet de Seva, que aquest 2023 arriba a la seva 25a edició. El duet de Mataró, un dels grups amb més popularitat dins del panorama musical català, tocarà el dissabte 7 d'octubre a les 8 del vespre a la Pista Poliesportiva de Seva, com a preludi de la fira, que aquest any tindrà lloc el diumenge 8 d'octubre. 

Per tal d'assegurar que els veïns i veïnes de Seva tinguin entrades pel concert, durant les primeres setmanes només les podran comprar presencialment a l'OAC aquelles persones que puguin acreditar residència al municipi. Aquesta validació només es podrà fer mostrant el document d'identitat, llibre de família o documentació de residència (IBI, lloguer...) i en original (no es tindran en compte fotocòpies ni fotos).

Per tal de validar la documentació només es tindran en compte els documents originals (no es tindran en compte fotocòpies ni fotos)

Els empadronats a Seva podran comprar una entrada per persona, mentre que aquells que tinguin una segona residència al municipi podran comprar-ne un màxim de dues per llar. Les entrades es posaran a la venda de manera exclusiva per als veïns i veïnes del 13 al 25 de setembre (ambdós inclosos), a un preu de cinc euros. 

A partir del dia 26 de setembre es posaran a la venda la resta d'entrades que hagin quedat disponibles, i es podran comprar bé per internet (a través d'un enllaç que es facilitarà aquell mateix dia) o bé a la mateixa OAC presencialment. El preu de venda serà el mateix. 

 

Autorització per a menors

Els infants hauran d’adquirir la seva localitat igual que un adult. Els menors de 16 anys hauran d'entregar l'autorització degudament complimentada a l'entrada del recinte, i els menors de 12 anys hauran d'accedir acompanyats d'un adult, pare, mare o tutor. El document d'autorització es pot recollir a l’OAC o bé podeu imprimir el que trobareu adjunt en aquesta mateixa notícia.

Durant l'estada al recinte, l'autoritzant major d'edat serà responsable de qualsevol acció que dugui a terme el menor. Alhora, tant l’acompanyant com el menor hauran de portar el DNI o el passaport en tot moment per si l’organització requerís acreditar-ne la identitat. Les persones estrangeres hauran de portar la documentació oportuna del seu país.

L’organització informa que la legislació vigent prohibeix expressament la venda d’alcohol a menors de 18 anys.
 

Darrera actualització: 12.09.2023 | 20:45