Torna el concurs de receptes de la RB Montseny 2021

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

Arriba la 5a edició de concurs de receptes de la RB Montseny 2021. 

El Concurs Receptes de la Biosfera s’adreça a totes aquelles persones que resideixin dins del territori de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Cada participant pot presentar tantes receptes com vulgui de les categories següents:

Primer plat – Segon plat – Postres – Beguda

Les persones participants hauran d’elaborar un vídeo d’una durada màxima de 5 minuts que en mostri els ingredients, l’elaboració, la persona que cuina i el plat acabat. Les receptes presentades al concurs hauran de contenir com a ingredient principal o com a ingredients majoritaris, aliments que es produeixin i elaborin al Montseny.

Presentació de receptes

Els vídeos s’hauran d’enregistrar horitzontalment en alta definició (almenys 1920 x 1080 px de resolució) i presentar-se en format .mp4 o .mov.

Els vídeos s’hauran d’enviar a través d'aquest formulari, on caldrà aportar, a més a més:

- les dades personals de les persones participants i la recepta completa (ingredients i elaboració)

- tres fotografies del plat acabat en format JPEG original o amb una resolució mínima de 1600 x 1200 píxels a 300 dpi per poder imprimir, lliures de marques d’aigua o signatures.

El termini per presentar les receptes finalitza el dia 30 de novembre.

Premis

S’estableixen dues modalitats de premis: a les millors receptes i als millors vídeos.

Es premiaran tant les dues millors receptes de cada categoria (primer plat, segon plat, postres i beguda) i els dos millors vídeos en dues categories:

  • Els primers premis consistiran en un àpat per a dues persones a qualsevol dels restaurants acreditats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible del Montseny.
  • Els segons premis consistiran en un lot de productes del Montseny.

Consulta les bases a la documentació adjunta. 

Darrera actualització: 04.10.2021 | 13:30