Torna el festival Munart!

Dilluns, 11 de de juliol de 2022 a les 00:00

La 9a edició del Festival Munart tornarà a donar espai a diferents disciplines artístiques com la música, la dansa o el circ, entre d'altres

El juliol ja s'ha convertit en un dels mesos més importants per la cultura a Seva. El festival Munart posa de manifest l'interès per les arts i enguany, ve carregat de propostes de tota mena per arribar a tots els públics. El pròxim 16 de juliol, a partir de les 16.30 h, la Font dels Sors de la vila es convertirà en un espai multidisciplinari on es portaran a terme diferents tallers, espectacles i concerts. El festival farà el tret de sortida amb un taller experimental de ceràmica a càrrec de Tatiana Muñoz i continuarà amb el duet de música eclèctica The Nines.

A partir de les 18 h serà el moment de gaudir d'un espectacle de circ aeri i dansa contemporània. Això sí, al vespre començaran els concerts en directe d'artistes com Maria Isas, Les Fourchettes o Greitesjits.

A més a més, durant tot el dia podreu gaudir de food trucks i deixar la vostra empremta a l'art mural que hi haurà disposat a la Font dels Sors.

L'Ajuntament de Seva agraeix la feina a la comissió que fa possible aquest festival. 

Darrera actualització: 12.07.2022 | 11:10