Tot a punt per la 23a Festa del Bolet!

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 00:00

A Seva recuperarem enguany una de les fires de referència del sector boletaire tant a la comarca d’Osona com a Catalunya.

La Fira del Bolet 2021 sí que podrà celebrar-se. Després d’haver d’anul·lar l’edició de l’any anterior per la situació sanitària vigent en aquell moment, enguany viurem la 23a edició d’aquesta festa que, any rere any, apropa a milers de visitants de fora del municipi i que situa a Seva com a referència entre el sector boletaire de la comarca i del país.

La 23a edició es durà a terme el proper diumenge 10 d’octubre i inclourà diversos actes dins la seva programació. Entre les activitats lúdiques més destacades hi haurà les tradicionals parades de productes, també demostracions i tastets, activitats i actuacions, i l’esperat concurs de bolets, amb tres premis per cadascuna de les 4 categories: millor presentació, major varietat de bolets, micòleg de Seva 2019 (el més original) i el bolet més gran.

També hi haurà cercavila amb la txaranga La Sinforosa, concurs de pes de cistells, una zona de jocs infantils amb materials reciclats i els més menuts podran buscar en Jordiet el Pageset i fer-se una foto amb ell.

El programa de tota la festa el podeu descarregar i/o consultar en la documentació adjunta a aquesta notícia.

Visca la Festa del Bolet de Seva!

Darrera actualització: 27.09.2021 | 12:24