Tot a punt per la tria de la Paraula del Poble!

Dimecres, 1 de de juny de 2022 a les 00:00

En breu es faran públiques les 5 paraules finalistes que els sevadans i sevadanes podran votar.

Continua en marxa el procés per escollir la Paraula del Poble de Seva, aquest projecte participatiu impulsat per Òmnium Cultural Osona als diferents municipis de la comarca. En el cas del nostre poble, del 23 d’abril al 23 de maig els sevadans i sevadanes han proposat un total de 115 paraules per esdevenir la paraula que defineixi i caracteritzi el nostre municipi.

Ara, tal com es va exposar a l’inici del projecte, un grup d’especialistes serà l’encarregat de revisar les paraules per tal d’assegurar que són genuïnes, que sonin bé o si pertanyen al grup de mots que poden estar en perill de no dir-se més, però que potser encara diuen els nostres avis/es. Amb aquesta primera tria, les persones especialistes definiran una selecció de 5 paraules finalistes.

Sobre les 5 paraules seleccionades, els sevadans i sevadanes podran votar la seva paraula preferida. En breu es donarà a conèixer quines són aquestes finalistes i s’informarà de com participar a la votació popular.

Des de l’Ajuntament de Seva volem agrair la participació a totes les persones que han proposat alguna o algunes paraules per donar suport a la iniciativa i animem a tothom a seguir participant en aquest projecte.

Escollim la Paraula del Poble!

Darrera actualització: 01.06.2022 | 10:13