Tot llest pel 'Llaminadura o entremaliadura' a Seva!

Dimarts, 31 d'octubre de 2023 a les 00:00

El Halloween arribarà aquesta tardor al nostre poble amb una jornada de 'Llaminadura o entremaliadura', on els més joves podran anar a buscar caramels a aquelles cases que així ho desitgin.

Seva tornarà a celebrar aquest pròxim 31 d'octubre el Halloween amb una nova edició de 'Llaminadura o entremaliadura', una adaptació del 'Trick or treat' americà que abocarà els més joves del poble als carrers a la recerca de caramels i llaminadures a les cases que s'animin a participar en aquesta iniciativa. Només es podrà anar a les cases que així ho indiquin, inscrivint-se a través d'un formulari indicant l'adreça i la franja horària en la qual es vol participar. 

L'activitat es farà la tarda i vespre del dimarts 31 d'octubre, començant des de les sis de la tarda i allargant-se fins a les 12 de la nit, però se separarà en tres franges horàries diferenciades de dues hores cada una, fent-ho més accessible per aquelles llars que vulguin adherir-se a la iniciativa. Les franges seran les següents: 

  • Tarda: de 18h a 20h
  • Vespre: de 20h a 22h
  • Nit: de 22h a 00h

Podeu trobar el mapa interactiu amb totes les cases que participen en el 'Llaminadura o entremaliadura' 2023 seguint aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 31.10.2023 | 10:36