Trobada per tractar temes de seguretat

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 10:00

Col·laboració, coordinació i cooperació en matèria de seguretat pública

El 29 de novembre a les 13 hores a la seu del Consell comarcal d'Osona es va celebrar una reunió amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d'Interior Elena Roca i els caps de l'ABP Osona de Mossos d'Esquadra i una representació dels municipis propers com Brull, Seva, Tona, Taradell, Gurb i Centelles.

Com sempre s'ha remarcat, a l'Ajuntament de Seva ens preocupa la seguretat del veïns i veïnes i és per això volem estar informats del que s'està fent. En aquesta re-unió va quedar palès la implicació i coordinació de tots els cossos presents al territori (Mossos, vigilants, policies locals). En el marc de la reunió, es van actualitzar les dades dels fets delictius que continuen baixant respecte l’any passat i els anys anteriors. Unes xifres que evidencien la bona feina, la col·laboració institucional i la coordinació que s’està fent per part de tots els agents implicats.

Tot aquest dispositiu d'acció coordinada, a més, serà analitzat i avaluat periòdicament entre els responsables d'ambdues parts, a partir de reunions periòdiques per anar establint accions concretes de futur i comprovar la seva efectivitat.

Darrera actualització: 27.12.2022 | 15:23