Un any més, els joves es diverteixen amb l'Estiu Jove 2021

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 00:00

L'àrea de Joventut de l’Ajuntament de Seva ha planificat una àmplia programació adreçada a joves de 13 a 29 anys durant el període d’estiu.

Arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i l’impacte que aquesta ha tingut en la població adolescent i jove, en aquests moments es reivindiquen els espais de lleure com a espais socioeducatius imprescindibles i més necessaris que mai. Per això, s’ha posat l’accent en les necessitats d’ordre emocional i de relació amb l’entorn, així com en l’activitat física. Sempre des d’una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció.

S’ha dissenyat una programació saludable, diversa, divertida i de qualitat en què s’afavoreix el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida dels i les joves. Concretament, s'han organitzat diversos tallers i activitats com per exemple: taller de construcció i pilotatge de drons, bateig de realitat virtual, taller d’elaboració de sabons naturals i un monogràfic d’urban sketching.

També s’han diversificat els espais on realitzar les activitats per tal de complir amb les normatives de seguretat, l’aforament i les distàncies que recomanen les autoritats sanitàries en tot moment. L’oferta d’activitats ha estat totalment gratuïta per facilitar l’accés a tota la població.

Des de l’àrea de Joventut, el regidor Pol Barnils afirma que l’estiu és un bon moment per relaxar-nos i gaudir de moments d’oci sense presses tot coneixent noves opcions de diversió a la vila. És per això que, un estiu més, hem tornat a fer les activitats de l’Estiu Jove 2021 amb l’objectiu de cohesionar el col·lectiu i donar un oci de qualitat per a tots i totes”.

Darrera actualització: 31.08.2021 | 13:33

Imatges

Estiu Jove 2021 Estiu Jove 2021 Estiu Jove 2021