Una bona Festa Major 2021!

Dimecres, 18 d'agost de 2021 a les 00:00

Tot i haver d’anul·lar molts actes com la xocolatada, el concurs de paelles o la cursa del Ceballot, la comissió fa una valoració molt positiva perquè la participació ha sigut alta.

Del 7 al 16 d’agost, Seva ha viscut una Festa Major novament molt diferent a l’habitual. Com l’any passat, enguany hi ha hagut moltes restriccions per la pandèmia, tant d’aforament en els actes com de prohibició d’altres activitats tradicionals. Des de la comissió asseguren que aquest 2021 ha estat la Festa Major “més estranya de la història” a causa d’haver-se trobat “amb més restriccions que l’any passat”.

D’entrada, totes les culinàries que implicaven menjar, com la xocolatada o el concurs de paelles no ha estat possible celebrar-les. A més, l’onada de calor viscuda entre el 12 i el 16 d’agost i el conseqüent risc d’incendi va provocar que ni la cursa del Ceballot ni els focs artificials que havien de tancar la festa es poguessin dur a terme.

Però tots aquests inconvenients no han impedit que Seva hagi viscut un any més la seva Festa Major, i és que, tot i les limitacions, la comissió de la Festa Major fa una valoració molt positiva del que ha estat aquesta Festa Major 2021. En boca d’Alba Orra, destaca que s’han “exhaurit les entrades per a la majoria de les activitats”. La participació, per tant, ha estat “elevada” i el comportament de la gent “ha estat d’agrair”.

Gràcies a tots els veïns i veïnes per la comprensió durant aquests dies de Festa Major i esperem de tot cor que la Festa Major del 2022 sigui encara molt millor!

Visca la Festa Major de Seva!

Darrera actualització: 18.08.2021 | 12:18

Imatges