Uneix-te a la iniciativa “Let’s Clean Up” i neteja el teu entorn

Dimecres, 27 de d’abril de 2022 a les 00:00

El pròxim 8 de maig tornem a celebrar una jornada de neteja de residus del municipi en el marc de l’acció comunitària Let’s Clean Up Europe 

Garantir la neteja del nostre entorn és fonamental per al desenvolupament sostenible. Procurar que els espais verds estiguin lliures de residus així com reciclar les nostres deixalles correctament és primordial per aconseguir un entorn net i saludable per tots i totes. És per això que Seva s’uneix a la jornada Let’s Clean Up que consisteix en la recol·lecta de residus i altres escombraries que trobem al nostre entorn per dipositar-les al seu contenidor.  

La jornada organitzada per el Centre Excursionista de Seva, l’Ajuntament i la Mancomunitat la Plana, tindrà lloc el pròxim 8 de maig, a les 10 h a la Plaça de la Creu del municipi. Per agafar forces avanç de començar, s’oferirà esmorzar per tothom: coca i xocolata, acte seguit es faran grups de treball per zones i es repartiran bosses i guants per fer la neteja. Hi ha diferents zones de recollida distribuïdes pel municipi, pots demanar més informació al 676 00 97 12. La recollida final tindrà lloc de 12 h a 13 h a la Plaça de la Creu. 

A més a més, podreu emportar-vos compost de la Mancomunitat La Plana de forma gratuïta, només cap portar un sac o un recipient de casa.  

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, i marges de rius, entre altres espais. 

Us animem a tots a participar! 
 

Darrera actualització: 27.04.2022 | 11:23