Xerrades per a famílies d'infants de 0 a 3 anys a Seva

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest mes de novembre arriben a Seva dues interessants xerrades per a pares i mares que tracten temes relacionats amb l'educació d'infants d'entre 0 i 3 anys.

Els dies 15 i 27 de novembre arriben a Seva dues interessants xerrades específicament pensades per a pares i mares que abordaran diferents aspectes a tractar en l'educació d'infants d'entre 0 i 3 anys. Concretament, els dos col·loquis tractaran els límits en la primera infància (15 de novembre) i com tractar les rebequeries dels nens i nenes (27 de novembre). 

Totes dues xerrades estaran impartides per la Laia Sala, psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en família i psicologia perinatal, i es faran totes dues a la Sala Polivalent de Seva. Tractaran dos temes diferents, però amb un objectiu clar: ajudar als pares i mares en el procés d'educar els infants més joves. Concretament, tractaran: 

  • Límits en la primera infància (15/11, 18h): tractarà com mantenir la connexió i el vincle amb les criatures en l'època on cal fixar els primers límits, tot portant seguretat i posant fre a algunes conductes.
  • Rebequeries (acompanyament emocional) (27/11, 18h): tractarà com saber escoltar als nens i nenes en moments en els quals s'enfaden, mantenint el vincle i oferint acompanyament emocional en tot aquest procés. 

Per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 20:08