Àrea d’Educació i Comunicació

EDUCACIÓ
La Regidoria d'Educació té com a objectiu principal donar suport a les famílies en el procés educatiu dels seus fills i filles, garantint una educació de qualitat. Per aconseguir-ho, col·laborem estretament amb els centres educatius del municipi per assegurar que es prioritza el desenvolupament i l'aprenentatge dels infants.

L’Educació té un paper clau tant en el creixement personal com en el desenvolupament del país. És una eina essencial per a garantir la igualtat d'oportunitats per a totes les persones, tant grans com petits. Col·laborem amb els centres escolars en la millora de les instal·lacions i recursos educatius, promoure activitats i programes educatius innovadors, facilitar la formació i actualització del professorat, així com fomentar la participació activa de les famílies en l'educació dels seus fills.
 

COMUNICACIÓ

La Regidoria de Comunicació té com a funció principal difondre i informar sobre l'activitat municipal a Seva. Ens encarreguem de explicar el funcionament dels serveis municipals, donar a conèixer les activitats festives i culturals que es duen a terme i informar sobre les polítiques adoptades pel govern municipal. A més, treballem per apropar la institució als veïns i veïnes, fomentant la participació i la transparència.

Per aconseguir-ho, l'Ajuntament aposta per utilitzar una combinació de canals de comunicació convencionals i digitals. Mitjançant el web municipal, els ciutadans poden accedir a informació actualitzada sobre els serveis i les activitats de l'Ajuntament. A més, publiquem una revista d'informació municipal que arriba a totes les llars del municipi cada dos mesos, oferint una visió completa de les notícies i esdeveniments locals.

____________________

Àrees incloses: 
•    Educació
•    Comunicació de la informació pública 

____________________
Pol Barnils Crusats
____________________

De Dalt, 5 - 08553 Seva - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Montserrat Oliveras Coderch
Telèfon: 938 840 111
Telèfon: 674 932 488
Adreça electrònica: montse.oliveras@seva.cat
Horari:  
Horari a convenir. Concertar cita prèvia.
Darrera actualització: 07.08.2023 | 18:47