Àrea d'Esports, Turisme i Empresa

ESPORTS
L’Esport és universal, terapèutic, socialitzador, lúdic, educatiu i preventiu. La difusió i popularització de les activitats esportives a través de l’Ajuntament o en col·laboració amb els clubs, entitats i associacions és un bon procediment per arribar a totes les disciplines i edats. Des d’aquesta regidoria s’acompanyaran i impulsaran les iniciatives relacionades amb Esports i Activitat física.

TURISME
Des de la regidoria de Turisme es fomentarà la gestió i promoció de rutes i punts d’interès local amb l’objectiu de posar en valor una promoció turística respectuosa amb l’entorn i el medi natural, lligada al territori, al turisme patrimonial, cultural i gastronòmic del nostre municipi. A més, conjuntament amb entitats i associacions, es continuarà treballant per promocionar el nostre territori i destacar allò que ens diferencia i posar-ho a l’abast dels qui vulguin visitar-nos.

EMPRESA
Conjuntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica de la la Mancomunitat la Plana, s’impulsaran, planificaran i executaran polítiques actives i plans d’ocupació locals. En matèria d’empresa i indústria és donarà suport i es prioritzaran els joves emprenedors i PIMES, tanmateix l’objectiu és recolzar i assessorar tota la industria i empresa local.
____________________

Àrees incloses: 

  • Alcaldia
  • Esports
  • Piscines
  • Foment del turisme local
  • Indústria i empreses
  • Telecomunicacions

____________________

Pol Barnils Crusats
____________________

De Dalt, 5 - 08553 Seva - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Pol Barnils Crusats
Telèfon: 938 840 111
Telèfon: 674 927 897
Adreça electrònica: pol.barnils@seva.cat
Horari:  
Horari a convenir. Concertar cita prèvia.
Darrera actualització: 07.08.2023 | 17:03