Memòria històrica de Seva

Portal de la història de les famílies de Seva

Presentació

Aquest Portal municipal serà l’eina de comunicació on anirem publicant tot el treball que anem fent relacionat amb la història familiar del poble.

Som un grup de persones que ens trobem mensualment en el Taller de Genealogia que fem a la biblioteca de la Sala Polivalent cada primer dijous de mes. Tothom interessat i és convidat a afegir-s’hi. Podeu contactar amb nosaltres en el correu electrònic genealogiadeseva@gmail.com. El coordinador del grup és l’Eugeni Baqué Puig.

El nostre objectiu es recuperar la història familiar del poble i tot aquell material associat que serveixi per explicar la història de les nostres generacions passades: fotografies, anecdotari, gravacions de converses sobre aquesta temàtica amb els nostres avis, ...

Tenim dos grans apartats:

  • L’arbre genealògic de les persones del poble des de 1626, data en que disposem del primer cens de població de Seva, fins a finals del segle XX. Inclou l’anecdotari d’aquestes persones, fotografia, professió, on vivia, origen dels cognom o motiu. També la història de les cases del poble.
  • Recuperació de fotografies històriques. Anirem afegit àlbums de fotografies que hem recuperat. Tindrem àlbums de diferents temàtiques: paratges de Seva, cases del poble, equips de futbol, caramelles, escoles, .... Tothom que tingui material que ens ho faci saber, el copiarem, el publicarem i tornarem l’original. En aquest apartat tindrem també un racó on pujarem fotografies en les que necessitarem la vostra ajuda per identificar les persones que hi apareixen. Per això cada fotografia disposarà d’un xat, on puguem anar comentant qui hi reconeixem. Així tothom qui vulgui, des de casa seva, ens pot ajudar.

Escriu-nos un correu electrònic per qualsevol dubte en l'ús d'aquesta pàgina. Esperem que us agradi i us invitem a col·laborar amb nosaltres.

Articles publicats:

https://www.facebook.com/genealogiadeseva

Arbre Genealògic familiar:

https://www.myheritage.es/site-342462901/lloc-web-de-larbre-genealogic-de-les-families-de-seva

Si no teniu compte de MyHeritage podeu utilitzar temporalment aquesta per fer login a "Iniciar sesión": gentdeseva@gmail.com i paraula de pas: seva2026+

Directori de Webs relacionades: 

(Enllaços a la columna de la dreta)

Darrera actualització: 15.12.2023 | 08:52