Llar d'infants el Bressol

El Bressol, emmarcat en un entorn natural com és Seva, es caracteritza per una educació on l’infant és el centre. L’equip que formem el Bressol vetllem pel seu benestar, el seu creixement (personal, emocional, físic..) i la seva curiositat a través de les diferents propostes, tant a l’escola com fora de l’escola.

Un entorn familiar i proper que potencia la confiança, l’autoestima, la creativitat, la descoberta, les relacions... una escola oberta al món.

El Nostre projecte educatiu

L’infant. Protagonista del seu procés de creixement, únic, capaç, competent, actiu, autònom, curiós, sensible.... obert al món per aprendre de les experiències que viu.

L’adult, és qui acompanya en tot aquest procés, establint un vincle afectiu profund, respectuós i estable que li doni seguretat, qui crea espais i contextos educatius a través de la pedagogia de l’escolta.

Les famílies. Part important de l’escola participant i vivint dels infants i de l’escola, entenent la corresponsabilitat educativa.

L’entorn. No només l’escola és un lloc de vida, sinó l’entorn més proper i la natura que també dóna l’oportunitat de jugar, sentir, manipular, descobrir....

Passeig Rafael Casanovas, 1 - 08553 Seva - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 840 051
Adreça electrònica: a8070064@xtec.cat
Lloc web: www.elbressol.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 03.02.2021 | 09:41