Els Roures Parc

Parc d'atraccions d'Els Roures Parc a Seva

 

Al municipi de Seva trobem Els Roures Parc, un espai d’il·lusió i diversió per a tots els públics, especialment per als més petits.

Els Roures Parc és un espai que està integrat per tres piscines (una de les quals és amb clor salí), un parc infantil i un camp de vòlei platja. Les atraccions elèctriques es troben fora de servei, tot i així el parc està dotat d’una sorrera, casa de boles, gronxadors i tobogans. A més a més, disposem d’un espai de pícnic a la zona del parc.

PISCINES

Temporada 2020: Obertura de les Piscines al públic del 20 de juny al 30 d'Agost

De dilluns a diumenge i festius de 10:30 a 19:30

Els Roures Parc de Seva és un espai que està integrat per tres piscines (una de les quals és amb clor salí), un parc infantil, un camp de vòlei platja i un camp de futbol. Les atraccions elèctriques es troben fora de servei, tot i així el parc està dotat d’una sorrera, casa de boles, gronxadors i tobogans. A més a més, disposem d’un espai de pícnic a la zona del parc. En resum un espai d’il·lusió i diversió per a tots els públics, especialment per als més petits.

Les piscines són un lloc perfecte per passar el dia en família o amb amics. Un conjunt de tres piscines (una gran, una mitjana i una petita), un ampli entorn de gespa i unes arbredes frondoses integren un magnífic espai on gaudir de la natura sense passar calor. Les piscines ofereixen servei de bar-menjador i servei gratuït de Wi-Fi per a tots els usuaris.

Amb la mateixa entrada a la piscina s'inclou la entrada al parc amb diferents espais com la casa de boles, sorrera, gronxadors...  LES ATRACCIONS ELÈCTRIQUES ESTAN FORA DE SERVEI.

TARIFES 

Tarifes piscines 2020

•    L'abonament de temporada és personal i intransferible. En el moment de la seva adquisició s'haurà d'aportar una fotografia actualitzada així com el pagament de la tarifa corresponent. Les persones que sol·licitin l'abonament de temporada abans de finalitzar el mes d'abril, tindran un descompte del 10% sobre el mateix i l'aplicable segons la renda familiar en les opcions exposades. A partir del 30 d’abril els descomptes es faran només en funció de les rendes de cada família.


•    L'abonament de temporada s'ha de sol·licitar a les oficines de l'Ajuntament (OAC) o a través de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per a la seva formalització serà necessari la presentació dels següents documents:
•    Dni de les persones que sol·liciten l’abonament.
•    Fotografia actualitzada tipus carnet (no s’aprofitaran fotografies antigues ni captures de pantalla)
•    Carnet de familiar + Renda 2018 o certificat de no presentació de la renda (mare i pare i/o tutor legal)
•    Carnet de família nombrosa + Renda 2018 o certificat de no presentació de la renda (mare i pare i/o tutor legal)
•    Carnet família monoparental + Renda 2018 o certificat de no presentació de la renda (mare/pare o tutor legal)
•    Majors de 65 anys empadronats + Renda 2018 o certificat de no presentació de la renda.
* Si la documentació no és complerta o no s’assoleix els barems establerts s’entendrà com a no presentada.


•    S'entén per família monoparental la família formada per un/una o més fills/filles menors de 21 anys, o de 26 anys si estudien, que conviuen i depenen econòmicament d'una sola persona. L'acreditació de la situació de la família monoparental es realitzarà mitjançant la presentació del carnet oficial emès per la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.


•    De l'abonament familiar se'n podran beneficiar les famílies composades per parella amb un màxim de dos fills fins a 21 anys.


•    Es considera família nombrosa la composta per parella i tres o més fills fins a 21 anys. Serà necessària la presentació del carnet de família nombrosa.


•    Els menors que just hagin complert els 12 anys es troben inclosos dins la categoria infantil.


•    Rebudes les sol·licituds per correu electrònic és procedirà a la comprovació dels documents i de la corresponent transferència de pagament bancària pel departament de comptabilitat.


•    Dades per l’ingrés de l’abonament:
C/C per ingrés: ES04-0182-6035-41-0201559075 – Ajuntament de Seva – Ref. Abonament Piscina 2.020

 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

Horaris OAC:

-De dilluns a divendres de 9,00h a 14,00h

-Dilluns i dijous de 15,30h a 19,00h

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Instagram

Instagram ajuntament

Facebook

 

Twitter