Salutació de l'Alcalde

Salutació alcalde

Benvinguts a Seva,

Em complau donar-vos la benvinguda al portal web del nostre ajuntament. En aquesta finestra oberta a tothom hi trobareu les notícies més destacades del nostre municipi, l’agenda d’actes i activitats, tant les organitzades per l’ajuntament com les del nostre teixit associatiu, altres informacions útils i una àrea per a fer tràmits administratius. De la mateixa manera, tots els continguts d’una administració moderna, oberta, transparent i participativa com vol ser l’Ajuntament de Seva.

Però no tan sols això, tant si sou veïns com visitants del nostre terme, també us convido a fer servir aquest portal per conèixer una mica més de Seva, un municipi acollidor que ofereix una gran quantitat de rutes, activitats culturals, gastronomia, patrimoni, productes locals i festes, arrelades al llarg de la nostra història i tradicions.

Des de l’equip de govern busquem apropar-vos totes les novetats i oferir-vos el màxim de serveis possibles, i no cal dir que trobareu en mi i en els regidors i regidores, la vocació de prestar servei al poble i a la seva gent. No dubteu a traslladar-nos tots els vostres dubtes, preocupacions, suggeriments, queixes i idees.

Espero i desitjo que us sigui d’utilitat. Treballarem sempre per mantenir-la actualitzada i amb millores constants, perquè aquesta web és la porta d’entrada digital al nostre municipi.

Sigueu molt benvinguts i benvingudes!

 

Salutacions cordials,

 

Pol Barnils Crusats

Alcalde

Darrera actualització: 19.07.2023 | 08:07
Darrera actualització: 19.07.2023 | 08:07