Can Garriga

La urbanització de Can Garriga és la tercera urbanització del municipi en extensió de terreny però la segona en empadronaments, hi resideixen 238 persones, tot i que hi ha molta gent que hi té segons residències. Compta amb local social i dins la seva demarcació hi trobem la Casa Nova del Muntanyà. Mas Garriga o Can Garriga del Solei són les que donen nom a la urbanització.

Can Garriga s’hi pot arribar per l’avinguda Joan Miró que també travessa per la banda sud la urbanització veïna d'El Pinós que és a tocar a la carretera C-17. Per la banda nord s’hi arriba al llarg del carrer de Collformic que travessa la urbanització d'El Montanyà. Per la banda nord també travessarem la urbanització de Serrabardina i ens trobarem amb la carretera BV-5301 que va a parar al poble de Seva o a El Brull.

La vegetació
La vegetació del municipi és la característica del peu del Montseny i per tant canvia amb l’altitud. Els arbres més destacats són: L’alzina, el pi i el roure i les espècies menys abundants són els arbres de ribera, matolls d’estepa i arboç.

El Clima
Pel que fa al clima és mediterrani de muntanya mitjana amb influencia marítima i les temperatures oscil·len entre els 10ºC i 30ºC durant la majoria de l'any, tot i que poden baixar fins a -10ºC a l'hivern i màximes puntuals de 40ºC a l’estiu.

Geoportal
En el portal municipal d’informació geogràfica, Geoportal, hi ha centralitzada tota la informació i recursos relacionats amb la informació del territori. Posa a disposició pública visors de mapes, metadades i serveis geogràfics normalitzats. 

Can Garriga en xifres:

  • 238 habitants
  • 630 metres d'alçada
  • 365 km2 d'extensió
  • 0'71 hab/km2
Darrera actualització: 18.02.2021 | 16:59
Darrera actualització: 18.02.2021 | 16:59